Openingstijden

De assistenten, praktijkondersteuners en huisarts(en) zijn in principe elke werkdag aanwezig van 08.00 tot 17.00 uur en houden elke werkdag spreekuur. Voor een plek op het spreekuur maakt u vooraf een afspraak via de MijnSAG-app of -webversie of telefonisch via de assistent.

In de opstartfase kan het zijn dat de huisarts(en) en praktijkondersteuners niet elke dag aanwezig zijn. U kunt dan terecht in SAG Slotermeer. Ook voor informatie over (en het downloaden van) de MijnSAG-app of -webversie verwijzen wij u naar de website van SAG-gezondheidscentrum Slotermeer.

Bereikbaarheid

Om u de persoonlijke aandacht te geven op een manier die u het beste past, maken wij gebruik van diverse communicatiemiddelen. Het contact met de huisarts kan telefonisch, via videobellen (e-consult), e-mail of (binnenkort) chat. Ook kunt u via de MijnSAG-app of -webversie eenvoudig en veilig herhaalrecepten aanvragen, afspraken inplannen of uw medisch dossier inzien.

Spreekuur

Een afspraak in de huisartsenpraktijk.

Huisbezoek

Wanneer u niet in staat bent naar onze praktijk te komen, maar wel fysiek gezien dient te worden, kunt u een huisbezoek aanvragen.

Chatten

Binnenkort kunt u online in gesprek met de assistent via tekstberichten. Geschikt voor het stellen van korte, medisch inhoudelijke vragen.

Telefonisch consult

Een telefonische afspraak is geschikt voor overleg of bespreken van medische klachten die niet direct fysiek gezien hoeven te worden.

E-mail

Via de webapp geschikt voor het veilig versturen van foto’s.

Videoconsult / e-consult

Beeldbellen via een beveiligde omgeving wanneer een afspraak in de huisartsenpraktijk minder goed in uw planning past.