Openingstijden

Wij houden iedere werkdag spreekuur. Voor een plek op het spreekuur maakt u vooraf een afspraak via de webapp of telefonisch via de assistent. In de opstartfase zijn de huisarts en praktijkondersteuners niet elke dag aanwezig op Zorgplein Osdorp. U kunt dan terecht in SAG Slotermeer.

Afspraken

Om u de persoonlijke aandacht te geven op een manier die u het beste past, maken wij gebruik van diverse technologieën. Het contact met de huisarts kan telefonisch of via videobellen. Binnenkort is het ook mogelijk om via de mijnSAG-app eenvoudig en veilig herhaalrecepten aan te vragen, afspraken in te plannen of uw medisch dossier in te zien.

Spreekuur

Een afspraak in de huisartsenpraktijk.

Huisbezoek

Wanneer u niet in staat bent naar onze praktijk te komen, maar wel fysiek gezien dient te worden, kunt u een huisbezoek aanvragen.

Chatten

Binnenkort kunt u online in gesprek met de assistent via tekstberichten. Geschikt voor het stellen van korte, medisch inhoudelijke vragen.

Telefonisch consult

Een telefonische afspraak is geschikt voor overleg of bespreken van medische klachten die niet direct fysiek gezien hoeven te worden.

E-mail

Via de webapp geschikt voor het veilig versturen van foto’s.

Videoconsult / e-consult

Beeldbellen via een beveiligde omgeving wanneer een afspraak in de huisartsenpraktijk minder goed in uw planning past.